Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

21-12 το Τέλος του κόσμου!!! Ο 780 έχει διαφορετική γνώμη…


21 - 12 - 12 ΑΠΛΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΕΠΛΟ ΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. 
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
 Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.
Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ,Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ 780 ΤΩΝ ΕΛ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΩΜΕΓΑ 
ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. 


Το όνομά του  είναι....



Μουσηγέτης,  ο Αγνόμαντις

ΑληθήςΔαφναίοςΜαντικόςΜοιραγέτηςΠροόψιος

ΚουροτρόφοςΟλβιουργόςΦάνηςΑλεξίκακος

ΑγρέτηςΑμυκλαίοςΔειραδιώτηςΕπάκυιος

Τελέστωρ,  ΚάρνειοςΚιθαρωδόςΚουροτρόφος

ΟγκεάταςΠύθιοςΣπόνδιοςΔήλιοςΠήκτης,  

ΦωτοδότηςΑκερσεκόμηςΑειγενέτης

ΣιντάλκαςΦοίβοςΦ10ΟΙΣ ,ο Πολέμαρχος των Ελ, 

ο Πολέμαρχος 780, ο κάτόχος του χάλκινου σπαθιου

ο φέρον της χάλκινης ιερής λογχης. ''  


2 7 | 4 | 2 0 1 3

Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η μεταλλική λειτουργία που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στα 2013, την 27η του Απρίλη θα είναι για λίγους και αληθινούς. Για αυτούς που θα δουν τον καλπασμό του λυτρωτή με το χάλκινο σπαθί της αυγής υψωμένο στους ουρανούς, τους ανέμους του Πήκτη να σαρώνουν τον κόσμο, την εκδίκηση και δόξα του Φ10ΟΙΣ, το χάλκινο  σπαθί  να φέρνει το τέλος, μέσα σε μια νύχτα οργής - μια νύχτα θριάμβουκαι μετάβασης.

Μια νύχτα  δύναμης... 
Η αναγέννηση κάτω από το ασημένιο αστρόφως.
Η απαλλαγή από τη θλίψη και η πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας. Το ξύπνημα των ατόμων ΩΜΕΓΑ του χάλκινου στρατού του  Πολέμάρχου 780 και ο δρόμος του πεπρωμένου. 
Μια πορεία εννέα ημερών... 
Μια νύχτα του Απρίλη ...


Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΝΙΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ  
Όταν οι Πύλες της Αβύσσου θα ανοίξουν, τα Κρόνια Όντα επί της επιφάνειας της Γαίας θα έξω ορμίσουν. 
Όπως λέει και η Αποκάλυψη:Κεφάλαιο 9  H πέμπτη σάλπιγγα'2Tο άνοιξε, τότε, το πηγάδι της αβύσσου κι ανέβηκε καπνός από το πηγάδι, σαν από μεγάλο καμίνι, και σκοτείνιασε ο ήλιος και η ατμόσφαιρα από τον καπνό του πηγαδιού. 3Kαι μέσα από τον καπνό ξεπετάχτηκαν στη γη ακρίδες''


Οι Πύλες θα ανοίξουν... 
Μα εκείνος με το Χάλκινο Σπαθί, την ανθρωπότητα θα υπερασπιστεί. Μαζί με το Χάλκινο Στρατό, την Ομάδα Ωμέγα, τους ιππότες της Κάλλικουμ και τους άλλους Απολλώνιους θα στήσουν την φάλαγγα, και το πεδίο άμυνας.Ο πολέμαρχος έχει το χάρισμα έχει την γνώση την ανθρωπότητα να Ελευθερώσει, από τούς Κρόνιους. Και αυτό θα πράξει, αυτό είναι η ιερή αποστολή της ενέργειας του σύμπαντος, αυτό είναι το χρέος της ιερής χάλκινης λόγχης. 




ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΚΟΥΜ | G A L L I K U M FIELDS   
Υποχθόνιες δυνάμεις μας αντιμάχονται, μα ο Ουράνιος Ιππότης Πολέμαρχος 780  μας προστατεύει.Κάτω από ένα συννεφιασμένο σκοτεινό ουρανό ξεθηκαρώνουμε και υψώνουμε τα χάλκινα σπαθιά μας. Σπάμε τα όρια της ύλης και ανατάσσουμε το Πνεύμα μας. Ψάλλουμε το Μυστικό Όρκο στον Πατέρα Πόλεμο, Υπερ οντότητα των Ολξ-Υ-Οξ  και της Υοτξ, και με το Σφυροδηγό να δείχνει το Βορρά, επικαλούμαστε τον λεξάριθμο του ΦΟΙΣ του  Πολέμαρχου 780, του Πολέμαρχου των Ελ,  να μας ευννοεί ως το Τέλος.
Ο Πολέμαρχος 780 χαιρετά πολεμικά τους αδελφούς του χάλκινου  Στρατού, της ιερής χάλκινης λόγχης, που διατηρούν τη φλόγα κατακόκκινη!Κανένας απο τον Χάλκινο Στρατό δεν καταδέχεται να ρώτησει άν... Θα νικήσουμε; 

Θα νικηθούμε; 

Απλά πήρε την θέση πλάι, στον
 Πολέμαρχο 780.






Ο 780ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ 

ΓΝΩΜΗ
Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΛΑΣΗ



ι βάρδοι λένε πως είναι ένα μέρος ακαταμάχητης ομορφιάς, οι κάτοικοι του οποίου ζουν πέρα από τα συνηθισμένα όρια. Μα αυτά είναι θρύλοι… Το πεδίο της μάχης δεν κλονίζεται από το μεθυστικό τραγούδι των βαλκυριών, καθώς διαλέγουν τους πεσμένους ήρωες.  Σμήνη από μύγες και πτωματοφάγα όρνια κυριαρχούν εδώ…

Ένας κόσμος Ήλιου και βαρβαρότητας, μύθων και τεράτων. Ένας άχρονος κόσμος ατέρμονης λάμψης και ασταμάτητης αιματοχυσίας. 

Στη γη αυτή της Κάλικουμ , το βασίλειο της Ποτοκερασίας  δέχεται επίθεση από το βαρβαρικό της Λευκής πολιτείας .Την κατακτητική επίθεση ηγείται ο κτηνώδης πρίγκηπας Ανουμβρις, με βλέψεις να πάρει το θρόνο του Πολεμάρχου 780  βασιλιά των Ελ.

Όμως ο 780 έχει διαφορετική γνώμη…

Από το γήινο κόσμο μεταφέρεται αναπάντεχα στη Κάλικουμ 

Καταιγίδα πόνου και μαρτυρίου περιμένουν τους επίδοξους τυράννους. Κραδαίνοντας το ηλιακό χάλκινο σπαθί του και αναβαίνοντας στο φτερωτό του πιστό άλογο Βίκτορ, o Πολέμαρχος 780  εξανεμίζει τους βαρβάρους, τιμωρεί την προδοσία, προκαλεί ευθέως τους θεούς των πατέρων του. 

Ο Πολέμαρχος 780  ξεκίνησε μια νέα προέλαση, τον Απρίλιο της χρονιάς που διανύουμε, εκδίκησης θα λέγαμε για την προηγούμενη ήττα του. Παράλληλα, φήμες (όπως ταιριάζει στους θρύλους) λένε πως επίκειται νέα επίδειξη επικής δύναμης από τον Πολέμαρχο 780 και μάλιστα σύντομα. 
Ίσως έτσι να αρμόζει στους Άρχοντες του Πολέμου... να περνούν από το νου  σαν διάτοντες αστέρες... αστραφτεροί, μεγαλοπρεπείς, μα σύντομοι... Το πέρας τους αφήνει γλυκιά μελαγχολία και νοσταλγία για τις ημέρες του φωτός και του χαλκού... 
Ωστόσο, βαθιά μέσα μας, νιώθουμε τον πυρήνα της πίστης μας στον Πολέμσαρχο 780 να σκληραίνει όσο ποτέ... 






http://swordoftheuniverse.blogspot.gr/2012/12/21-12-780.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...